Vi er på jakt etter gruppeledere

Dette er utrolig gøy! Vi har begynt å bli kontaktet av fagpersoner som ønsker å bidra inn i gruppene som gruppeledere! Det viser oss at dette er et opplegg som både fenger fagpersoner, og en bekreftelse på at andre også ser potensialet i prosjektet.

Er du en fagperson innen helse-, sosial eller pedagogiske fag, og ønsker å være med og bidra i nytt, spennende prosjekt? Ikke nøl med å kontakte oss på semegprosjektet(@)gmail.com 🙂

Kort informasjon om prosjektet:

Se meg er et prosjekt som gjennom et lokalt og regionalt løft ønsker å styrke barns iboende psykiske sårbarhet, slik at de er bedre rustet til å stå i mot livets opp- og nedturer i framtiden. Prosjektet vil ha et folkehelseperspektiv der målgruppen er både barn i sårbare livssituasjoner uansett årsak og barn i lokalmiljøet generelt.

Prosjektet vil gjennomføre barnegrupper for barn i 7-10 års alder og tilby en arena for mestring, mening og samhold, samt styrke foreldrenes rolle gjennom foreldreveiledning. Hovedmålet er å gjøre barn bedre rustet mot egen psykisk sårbarhet.

Høres dette spennende ut? Mer informasjon kan fås ved å kontakte oss.

Leave a comment