STORT lokalt engasjement

Barn liggende Foto: Karen Gunnes

Høsten har startet fantastisk, og det er tydelig å se at Se meg slår an i lokalmiljøet. Flere og flere bedrifter ønsker å være med og bidra i prosjektet, og nå har både Rema 1000 Melhus, Europris, Sport1 Melhus, Bankhallen og Melhus kommune kommet inn som sponsorer og bidragsytere.

– Dette her er helt vilt, stråler prosjektleder Kathrine Sand etter nok en positiv telefon fra en ny sponsor, og fortsetter med at Se meg er på tur å bli nettopp det lokale løftet ildsjelene bak har drømt om og håpet på.

Og blant bidragsyterne er Bankhallen som stiller med gratis lokaler. Styret for Bankhallen uttaler at de syns Se meg er et så godt prosjekt at de ønsker å støtte oss med gratis halleie.

Kiwanis og Extrastiftelsen

Fra før er allerede Kiwanis inne som samarbeidspartner og sponsor. Nå venter prosjektet på svar på søknaden de har inne hos Extrastiftelsen, men i mellomtiden jobbes det hardt med å få på plass alt slik at det er klart til oppstart i januar. Om søknaden hos Extrastiftelsen går gjennom vil inntil 50 barn kunne få delta i barnegrupper i løpet av 2015.

Fortsatt på jakt etter flere

– Vi ønsker at så mange bedrifter, organisasjoner og andre lokalt som vil bidra skal få anledning til det. Se meg ønsker gjennom et lokalt og regionalt løft å styrke barns iboende psykiske sårbarhet, slik at de er bedre rustet til å stå i mot livets opp- og nedturer i framtiden, og det vil vi ha flest mulig med på! VI LØFTER SAMMEN, avslutter Sand før telefonen ringer igjen.

Leave a comment